Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τρόποι Αγοράς sms από το www.minimata.net

Το minimata.net σας προσφέρει τους παρακάτω τρόπους για να αγοράσετε sms :

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε ταμείο τραπέζης ή με e-Banking σε έναν από τους λογαριασμούς που θα βρείτε στην ενότητα τρόποι πληρωμής στο www.minimata.net 

Μετά την πληρωμή, μας στέλνετε με email ή fax τα στοιχεία της πληρωμής (όνομα χρήστη(username) , όνομα τράπεζας, ποσό, καθώς και το καταθετήριο της συναλλαγής, για να προστεθούν άμεσα τα μηνύματα στον λογαριασμό σας.


2. Πιστωτική κάρτα

Η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται σε συνεργασία με το σύστημα της PayPal. Έτσι τόσο στην πληρωμή με πιστωτική όσο και με λογαριασμό PayPal εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η αξιοπιστία που προσφέρει η PayPal.

Σε καμία περίπτωση εμείς δεν έχουμε πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία των πιστωτικών/λογαριασμών σας. Τα sms που αγοράζετε με αυτόν τον τρόπο είναι διαθέσιμα άμεσα.

Για να πληρώσετε μέσω πιστωτικής, αφού έχετε εισαχθεί στον λογαριασμό σας επιλέγετε 'Αγορά SMS' και στη συνέχεια εισάγετε τον αριθμό των sms που επιθυμείτε. Βλέπετε την τελική τιμή και πατάτε 'Συνέχεια'. Κατόπιν πατάτε 'Αγορά με πιστωτική ή PayPal' και μεταφέρεστε στο σύστημα της PayPal όπου μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Δεν χρειάζεται να γραφτείτε στην PayPal.
3. Λογαριασμό PayPal Αν έχετε λογαριασμό στην PayPal μπορείτε να πληρώσετε κατευθείαν με αυτόν. Κάνετε ακριβώς τα ίδια βήματα με παραπάνω, αλλά αντί για να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας κάνετε login στο σύστημα της PayPal και μετά αποδέχεστε την πληρωμή.