Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Αργούν ακόμη οι συσκευές από την συνεργασία Google - Motorola Mobility

Αργούν ακόμη οι συσκευές από την συνεργασία Google - Motorola Mobility
Η Google μπορεί να απογοήτευσε πολλούς με την πρόσφατη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της για το τρίτο τρίμηνο του 2012, αλλά πιο δυσαρεστημένοι θα είναι μάλλον όσοι περιμένουν να δουν κάποιο Google κινητό με την υπογραφή της Motorola, δηλαδή μια συσκευή που να έχει προέλθει από την «στενή» συνεργασία των δύο εταιρειών μετά την εξαγορά της γνωστής κατασκευάστριας από την Google πριν από μερικούς μήνες.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, αυτό δεν αναμένεται να συμβεί πριν το τέλος του αμέσως επόμενου εξαμήνου, μιας και από την αρχή της συνεργασίας τους υπάρχει χρονοδιάγραμμα 12-18 μηνών. Αυτό εξηγεί και το γιατί η Motorola κυκλοφορεί συσκευές χωρίς Jelly Bean αλλά με κάποια προηγούμενη έκδοση.

Όταν πραγματοποιήθηκε το «deal» πριν από σχεδόν έξι μήνες, οι εκπρόσωποι και των δύο πλευρών δήλωναν ότι σε λιγότερο από έναν χρόνο θα είναι έτοιμη και η πρώτη Google συσκευή με κύρια υπεύθυνη για το έργο κατασκευής αυτής την Motorola. Ο οικονομικός διευθυντής της Google, Patrick Pichette, μας περιγράφει την όλη κατάσταση που επικρατεί: «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο της Motorola Mobility σε διάστημα μόλις 150 ημερών από την εξαγορά. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές δημοσίως, η ομάδα μας έχει κάνει πολλές λειτουργικές αλλαγές που είναι προς όφελός μας. Είμαστε μόλις στην αρχή της συνύπαρξης της εταιρίας μας με την Motorola» αναφέροντας παράλληλα πως έχει υιοθετηθεί κύκλος εργασιών 12-18 μηνών.

πηγή:myphone.gr