Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

iOS: Έρχεται η έκδοση 6.0.1

 
Σε δοκιμαστικό στάδιο βρίσκεται η νέα αναβάθμιση του iOS, με την οποία θα διορθωθούν πολλά bugs που έχουν συναντήσει κάποιοι στην πρώτη έκδοση που έγινε διαθέσιμη παγκοσμίως τον περασμένο μήνα. Το νέο update, το οποίο θα φέρει την αρίθμηση 6.0.1, αναφέρεται πως βρίσκεται λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του, κάτι που προβλέπεται να γίνει εντός των προσεχών εβδομάδων. Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες αναφορές, η εταιρία εργάζεται πυρετωδώς για να καταστήσει διαθέσιμη την αμέσως επόμενη έκδοση, την 6.1, μαζί με την κυκλοφορία στα ράφια των καταστημάτων του επερχόμενου iPad Mini.

Τα πιο γνωστά και συνηθισμένα λειτουργικά προβλήματα που εμφανίστηκαν στην πρωταρχική έκδοση του iOS 6 είναι το «αδύναμο» σήμα κατά την σύνδεση με κάποια Wi-Fi δίκτυα, η εμφάνιση οριζόντιων γραμμών στην οθόνη, το ότι το φλας της κάμερας παρέμενε σε κάποιες περιπτώσεις αναμμένο ακόμη και μετά την λήψη εικόνων, διάφορα προβλήματα ασφαλείας με το Passbook αλλά και αρκετά bugs στα meetings του Exchange.

Αν η Apple σχεδιάζει την δημόσια αναγγελία της νέας αυτής ενημέρωσης, η σημερινή ημέρα είναι ίσως η πιο κατάλληλη, αφού σε λίγες μόνο ώρες θα πραγματοποιηθεί νέα εκδήλωση της Apple στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.
 
πηγη: myphone.gr